Sponsors

ginatricotrepeatnilornbockasjoimage002logo-cerneratoveks  btab-bostader   boras  musiklagretcjahn  falsterboGothenburg-Horse-Show8848-logologo-alfablogo-eponea

Press och media

Presskontakt:
Sara Johansson sara.j@ginatricotgrandprix.com 0709 69 63 62
Helen Hagström helen@ginatricotgrandprix.com0705 65 64 62
Anna Appelqvist anna@ginatricotgrandprix.com 0703 76 64 44
Bildmaterial:
Anna Englund Heilmann anna.e.h@ginatricotgrandprix.com 0706 49 60 10

 

Matilda Pettersson red hem Gina Tricot Grand Prix

Efter en rafflande omhoppning stod det klart att Norrköpingstjejen Matilda Pettersson stod som segrare i Gina Tricot Celebration Grand Prix 2018.

Jennifer red hem premiären av Alfab Pony Challenge

En av årets stora nyheter under Gina Tricot Grand Prix var att ponnyryttarna för första gången bjöds in till en alldeles egen klass. Jennifer Bratt tillsammans med Donnacha Ban, stod överst på prispallen när den första vinnaren någonsin av Alfab Pony Challenge korades.

Fartfylld lördag under Gina Tricot Grand Prix

Två av höjdpunkterna under lördagen var den helt nya klassen Ladies Trophy samt andra upplagan av succén Celebration Team Challange och det blev en fartfylld dag med härlig stämning i Borås Ridhus.

Rolf- Göran Bengtsson har chans på bonusmiljonerna

Gina Tricot Grand Prix är i full gång och den första 1,50-klassen har nu avgjorts. Segern i klassen gick till Rolf-Göran Bengtsson som därmed har chans att ta hem två miljoner kronor på söndag.

Miljösmart hinder under Gina Tricot Grand Prix

Ecoestrian som är en ordlek med Eco och Equestrian är hindret som sprider budskapet om vikten av en hållbar framtid och som på ett konkret sätt visar hur olika material kan vara miljösmarta och återanvändas.

Svenska ryttareliten till Gina Tricot Grand Prix

Flertalet av de svenska toppryttarna står på startlinjen till Gina Tricot Grand Prix som för tionde året i rad går av stapeln i Borås ridhus! Det är ett riktigt starkt startfält som kommer att göra upp om de rekordhöga prispengarna när tävlingen firar 10 år den 7-11 februari!

Gina Tricot Grand Prix hyllar Girl Power

En av årets nyheter när Gina Tricot Grand Prix går av stapeln den 7-11 februari i Borås Ridhus är den nyinstiftade klassen Gina Tricot Ladies Trophy. Det är ytterligare ett nytt grepp från arrangörerna som samlar 20 av de främsta kvinnliga ryttarna i en helt unik klass.

Gina Tricot Grand Prix firar 10 år med bonus på två miljoner!

Den 7-11 februari 2018 går Gina Tricot Grand Prix av stapeln för tionde året i rad i Borås ridhus och det är något som ska firas ordentligt! Tävlingarna bjuder som vanligt på ett fullspäckat schema med klasser från onsdag till söndag och för första gången någonsin kan den samlade prissumman bli cirka 3,5 miljoner kronor!

Dressyrupplevelse i världsklass under Gina Tricot Grand Prix

På fredag kväll bjuds publiken in till Gina Tricot Grand Prix Celebration Clinic med Knytkalaset och Plantskolan, en av nyheterna i programmet när tävlingen firar 10 år den 7-11 februari 2018.

Gina Tricot Grand Prix Dressage Masters

Succén är tillbaka och precis som tidigare i år bjuder Gina Tricot Grand Prix in 18 utvalda ryttare till tävlingarna i februari 2017.

Ny rekordpott i Gina Tricot Grand Prix!

8-12 februari 2017 är det dags för Gina Tricot Grand Prix Masters i Borås Ridhus. För första gången någonsin kan den samlade prissumman bli över 2 miljoner kronor!

Stort tryck på anmälan till de nationella klasserna under Gina Tricot Grand Prix

Måndag till onsdag rids det nationella klasser i Borås Ridhus under Gina Tricot Grand Prix. Anmälan öppnade igår kväll och platserna fylldes på rekordtid. Bland de anmälda hittar vi bland annat landslagsryttaren Johan Lundh och förra årets SM- vinnare Amanda Ericsson.

Gina Tricot Grand Prix Dressage lockar sverigeeliten till Borås

Efter sex år som en av Sveriges främsta arrangörer för hopptävlingar bjuds nu dressyren in till Borås Ridhus under Gina Tricot Grand Prix. Sex seniorer, U25 ryttare och ungdomsryttare får chansen att rida om en total prispott på 200 000 kronor.

Unga ryttare klara för Gina Tricot Grand Prix Dressage

I år flyttar dressyren in i Borås Ridhus under Gina Tricot Grand Prix. Tävlingen är öppen endast för inbjudna ekipage och sträcker sig över två dagar. Sex seniorer, U25 ryttare och ungdomsryttare får chansen att rida om en total prispott på 200 000 kronor.

DRESSYR VID GINA TRICOT
GRAND PRIX

Den exklusiva hopptävlingen Gina Tricot Grand Prix Borås, som nästa år blir trestjärnigt internationell, öppnar nu dörrarna för dressyr 10-12 mars. Tre elitryttare i tre åldersgrupper gör upp om platserna i en kürsuperfinal. Den totala prissumman är hela 200 000kr.

GINA TRICOT GRAND PRIX BORÅS
2016 – från 1,10 till 1,55***

Tidigare i år blev det känt att Gina Tricot Grand Prix, kommer gå under internationell 3-stjärnig status 2016. Nu har man även beslutat att öppna upp tävlingen för fler ekipage och inleder redan på måndagen 7 mars med klasser från 1,10.

GINA TRICOT GRAND PRIX BORÅS
BLIR INTERNATIONELLT

Den omåttligt populära tävlingen Gina Tricot Grand Prix Borås i hästhoppning, kommer 2016 gå under internationell 3-stjärnig status.

För att ladda ned bilderna i hög upplösning. Klicka på bilden, bilden öppnas på en ny flik där du sedan kan högerklicka och spara bilden.

170827 Gothenburg 2017 Europamästerskap.
Lisa Bongers , NED Donbalian  during  Lövsta Future Challenge.
Photo: Roland Thunholm Code: 718 35
Amanda-Eklund-lörkv6
IMG_9382
KLass-8-CSI3--round-1,-145cm
Malin-Carlbäck-swebank-sön
Amanda-Eklund---Sambucus-superfinal-lör
IMG_6935
IMG_6893
Nina-Rademaekers---Bizet
Charlotte-Haid-Bondegaard
Per-Sandgaard
IMG_6496