Sponsors

ginatricotrepeatnilornbockasjoimage002logo-cerneratoveks  btab-bostader   boras  musiklagretcjahn  falsterboGothenburg-Horse-Show8848-logologo-alfablogo-eponea

2018 – The year of celebration

7–11 februari 2018 äger Gina Tricot Grand Prix  rum för tionde året i rad vilket såklart kommer firas ordentligt.

Under temat Celebration lyfter vi allt lite extra, inte minst prispotten som 2018 kommer hamna på över 1,7 miljoner kronor. Till det kommer Celebrationmiljonen, som delas ut om en ryttare vinner både fredagens 1,50 hoppning och söndagens Gina Tricot Grand Prix Masters 1,55.

Vi kommer specifikt bjuda in topprankade svenska och nordiska kvinnliga ryttare för att göra upp i en egen klass. Förra årets succé med sponsorernas laghoppning är givetvis med på programmet likaså dressyren som ingen vill missa.

Tävlingens unika klädkollektion lanseras och som vanligt genomsyras hela tävlingen av design och hög modegrad med mycket mingel, festligheter samt inte minst en unik möjlighet att komma riktigt nära både hästar och ryttare i världsklass!

Rolf Göran Bengtsson kommer – gör ni? Varmt välkomna till Gina Tricot Grand Prix 2018 – The year of celebration.

Kontakt:
Helen Hagström helen@ginatricotgrandprix.com 0705 65 64 62
Anna Appelqvist anna@ginatricotgrandprix.com 0703 76 64 44

Gina Tricot Grand Prix Borås är en av Sveriges bästa inomhustävlingar. Med en unik designtråd som genomsyrar allt från utsmyckningar, hinder till den egna klädkollektionen har man satt en ny standard när det kommer till att genomföra hästarrangemang på elitnivå. Här möter du banor av internationell klass och elitryttare från junior till senior nivå. 

ETABLERINGSÅR: 2009

STATUS: Elit 

ANTAL STARTER (2016): ca 1 600 starter, 600 st ryttare

TÄVLINGSBANA: Inomhus på fiberunderlag 24 x 70 meter

FRAMRIDNING: Framridning i ridhus sand/flis 21 x 66 meter, Framhoppning med fiber 20 x 42 meter.

ÖVRIGT: Restauranger och café i huvudbyggnad samt kringbyggnader, Ryttar VIP, Sponsors VIP, Hästskötarfik och lekhörna för de mindre barnen.

hinder