Sponsors

ginatricotrepeatnilornresponstryckbockasjoSkyltproduktionLogo_RGBsouth-west-logo-svarttoveks  btab-bostaderSimplicity   boras  musiklagretcjahn  falsterbolovstaGothenburg-Horse-ShowCashBuddykrafft_blue_cmykimage002

2017 – mastersmiljonen

8-12 februari 2017 är det dags för Gina Tricot Grand Prix Masters i Borås Ridhus. För första gången någonsin kan den samlade prissumman bli över 2 miljoner kronor! 

Gina Tricot Grand Prix Masters är en exklusiv väldesignad tävling med hög modeprägel och härlig atmosfär som lockar till sig ryttareliten inom både hoppning och dressyr.

Prispotten vid Gina Tricot Grad Prix Masters ligger garanterat på cirka 1,5 miljoner kronor. Till det kommer Mastersmiljonen, som går till den ryttare som vinner både fredagens 1,50 hoppning och söndagens Gina Tricot Grand Prix Masters, säsongens enda 1,55 hoppning inomhus. Den ryttare som lyckas vinna får rida hem med en miljon kronor på bankkontot. Det är unikt i Sverige!

Ett unikt nytt koncept införs också. Hela tävlingen blir en Master of Masters, där de nationella mästarna från de nordiska länderna är garanterade en plats i söndagens stora final.

Dessutom lanseras ett helt nytt tävlingsformat, Gina Tricot Masters Team Challenge, där bland andra de nationella mästarna från fyra länder bildar tvåmannalag och möter varandra i en rafflande stafetthoppning. Det är världspremiär för denna tävlingsform i detta utförande.

Hoppklasserna rids i tre rundor på olika hinderhöjder, Silver Masters, Gold Masters och den största rundan Masters of Masters som avslutas med den stora höjdpunkten, söndagens Grand Prix.

För dressyrens del är förra årets dundersuccé tillbaka med Gina Tricot Dressage Masters där de bästa svenska dressyrryttarna blir inbjudna. Sex ryttare i varje ålderskategori, junior, Young Rider och senior kommer till start och vinnarna I respektive kategori möts sedan I en spännande och världsunik superfinal.


Kontakt:
Helen Hagström helen@ginatricotgrandprix.com 0705 65 64 62
Anna Appelqvist anna@ginatricotgrandprix.com 0703 76 64 44

Gina Tricot Grand Prix Borås är en av Sveriges bästa inomhustävlingar. Med en unik designtråd som genomsyrar allt från utsmyckningar, hinder till den egna klädkollektionen har man satt en ny standard när det kommer till att genomföra hästarrangemang på elitnivå. Här möter du banor av internationell klass och elitryttare från junior till senior nivå. 

ETABLERINGSÅR: 2009

STATUS: Elit 

ANTAL STARTER (2016): ca 1 600 starter, 600 st ryttare

TÄVLINGSBANA: Inomhus på fiberunderlag 24 x 70 meter

FRAMRIDNING: Framridning i ridhus sand/flis 21 x 66 meter, Framhoppning med fiber 20 x 42 meter.

ÖVRIGT: Restauranger och café i huvudbyggnad samt kringbyggnader, Ryttar VIP, Sponsors VIP, Hästskötarfik och lekhörna för de mindre barnen.

hinder