Sponsors

ginatricotrepeatnilornbockasjoimage002logo-cerneratoveks  btab-bostader   boras  musiklagretcjahn  falsterboGothenburg-Horse-Show8848-logologo-alfablogo-eponea

Rolf- Göran Bengtsson har chans på bonusmiljonerna

Gina Tricot Grand Prix är i full gång och den första 1,50-klassen har nu avgjorts. Segern i klassen gick till Rolf-Göran Bengtsson som därmed har chans att ta hem två miljoner kronor på söndag.

Om en ryttare lyckas vinna både kvalet till Grand Prix och den stora finalen på söndag, så åker denna ryttare i år hem från Borås två miljoner kronor rikare! Tidigare år har en bonusmiljon stått på spel, men det har ännu inte hänt under Gina Tricot Grand Prix tioåriga historia att något ekipage lyckats med den bedriften.

Under den tredje av fem tävlingsdagar var det dags för den första 1,50-klassen. Segern i tidshoppningen gick till Rolf-Göran Bengtsson med Oak Grove’s Carlyle bara tre tiondelar före Peder Fredricson i det 52 ekipage stora startfältet. Dagens vinst gav RolfGöran 60 000 kronor i första pris och en chans att vinna två miljoner kronor i bonus om det blir ännu en seger i Gina Tricot Celebration Grand Prix på söndag och det är en taggad Rolf-Göran som har siktet inställt på att kamma hem prispengarna.

− Chansen är pytteliten, men det är ingen annan än jag som har chansen. Prispengarna var större när jag vann GCT-finalen i Doha, men det hade jag också jobbat för en hel säsong. Och nu är vi i Borås. Här är två miljoner en gigantisk summa, säger Rolf-Göran Bengtsson.

För mer information:
Sara Johansson, sportchef & pressansvarig: sara.j@ginatricotgrandprix.com, 0709696362.
Helen Hagström, tävlingsledare: helen@ginatricotgrandprix.com, 0705656462.