Sponsors

ginatricotrepeatnilornbockasjoimage002logo-cerneratoveks  btab-bostader   boras  musiklagretcjahn  falsterboGothenburg-Horse-Show8848-logologo-alfablogo-eponea

Söndag – Gästbloggare Karin Martinsen

Image
Sista tävlingsdagen är förbi och åker härifrån Borås med duktiga hästar och en nöjd känsla över större delar av mina prestationer. För min del så avslutade jag med 4fel i Gina Tricot stora Grand Prix klass. Är super glad och nöjd över hur Quantos har hoppat genom hela tävlingen och för oss väntar nu Gothenburg Horse Show.
  Karin1
karin
Finalen vanns utav Jörgen Larsson, vilket var väldigt kul eftersom han gjorde två riktigt snygga och klockrent felfria rundor, så STORT GRATTIS Jörgen!
Gina Tricot är då över för detta året, och precis som alla andra år åker man hemåt med glädje och tacksamhet. Dels för sporten, sponsorerna men största delen för alla supportrar och funktionärer som verkligen alltid löser det mesta och erbjuder ryttarna all den service man kan tänka sig. Gina Tricot är vad jag och så många andra ryttare anser är en utav Sveriges absolut bästa tävlingsarrangörer.
Jag hoppas att alla ni som åskådare, supportrar mm har haft en bra vistelse under tävlingarna och njutit av bra sport på hög nivå.
Med detta tackar jag för mig och hoppas att vi ses nästa år, i Borås under Gina Tricot GP.
Kram Karin.