Sponsors

ginatricotrepeatnilornbockasjoimage002logo-cerneratoveks  btab-bostader   boras  musiklagretcjahn  falsterboGothenburg-Horse-Show8848-logologo-alfablogo-eponea

Nations Masters Team Challenge

Igår bjöds vi på en rejäl show. Alla ryttare och hästar var taggade till tusen. Prissumman var på topp och ryttarna var beredda på att rida SNABBT för att ta hem segern. Vi såg 8 lag med två deltagare i varje. Reglerna var enkla snabbast tid vinner, rivning ger 2 straffsekunder. Det var definitivt fart och fläkt, till och med flygande ryttare(ingen kom till skada). Ungdomarna var särskilt på hugget och red brallorna av de lite äldre ryttarna. Slutligen stod Team Bockasjö, syskonparet Gulliksen på prispallen tillsammans med Team Borås Stad,  Alexander Zetterman och Stephane Holmén samt Team Rudholm & Haak , Juri Sokolovski och Roberto Cristofoletti.

dog dogl dogla fffffg ffg ffgg fg h hö hök höö hööks höööks jens li lin lind linda sa sat satu unspecified20170211-IMG_334420170211-IMG_335020170211-IMG_3371masters_challenge_vinnarbild