Sponsors

ginatricotrepeatnilornbockasjoimage002logo-cerneratoveks  btab-bostader   boras  musiklagretcjahn  falsterboGothenburg-Horse-Show8848-logologo-alfablogo-eponea

Paulinda Friberg Vinnare av årets Gina Tricot Grand Prix Dressage Master

I morse avgjorde de, de två främst placerade från varje ålderskategori gjorde upp i en superfinal. Med strålande solsken och fantastiska kürprogram gjorde de upp vem som skulle stå som vinnare av årets Gina Tricot Grand Prix Dressage Master. Segern togs hem av Paulinda Friberg och Di Lapponia T, ett Hannoveranar sto f. 01 efter Donnerhall x Argument. Ekipaget tog hem segern i alla helgens starter och är på topp inför nästa tävling som blir Göteborg Horseshow. Paulinda var väldigt nöjd med Di Lapponias dagsform och hoppas på att hon är som idag under Grand Prixen i Göteborg. Paulinda har under hela helgen jobbat med att göra sig av med det pigga stoets överskottsenergi och säger själv att hästen brukar gå bäst sista dagen på meeting.

Mathilde Hannell som lånat sitt kür program från tränaren Jan Brink och hingsten Briar var otroligt glad över att få rida en så rolig kür. Hon tyckte dessutom att det var väldigt roligt att få rida en sådan här tävling där det blir lite mer av en show jämfört med vid traditionell dressyr.

Emelie Aldenfalk som likt de två andra vunnit alla starter under helgen var glad över att få rida kürprogrammet så här tidigt in på säsongen. Hon kände att hon synkade mer med musiken idag och det gav ett gott resultat.

Roligt att se så glada och nöjda ryttare. Vi är otroligt glada över all fin feedback vi får från ryttarna det är också tack vare er som vi kan vara så tillmötesgående som ni så mycket uppskattar att vi är!

aadressdressagedressyraaadressss