Sponsors

ginatricotrepeatnilornbockasjoimage002logo-cerneratoveks  btab-bostader   boras  musiklagretcjahn  falsterboGothenburg-Horse-Show8848-logologo-alfablogo-eponea

11/2 Fredagen som varit, lördagen på G – Karin Martinsen Gästblogg

Fredagen som varit, lördagen på G!

Igår var det fullt upp i princip hela dagen för våran del. Jag startade min första häst 8.00 och gjorde min sista start runt 16.30. Bella startade upp dagen med en snabb och felfri runda i guld rundans kval 2 och därmed vidare till finalen som går på söndag i 1,45. Quantos avslutade dagen med en 6e plats i kvalet till den stora Gina Tricot GP som går på söndag eftermiddag. 1,50 klassen vanns utav Douglas Lindelöw som nu också kan gå hem med bonusmiljonen om han vinner söndagens final.

karin

Idag lördag består större delen av ungdomshoppning. Där juniorer och Young rider tävlar i olika klasser för att samla poäng för att kvala in till Gothenburg Horse Show.

unnamed22
Mot kvällskvisten, bestämt sagt 18.00 drar en show klass igång. Där olika ryttare är i lag, två och två där det laget med snabbast tid vinner! Jag kommer att vara i samma lag som Robin Ingvarsson och vårat lag kommer heta Team Hööks. Så se till att vara på plats tills dess för att heja på en fartfylld klass!!
Förutom all hoppning så är det även dressyr klasser under Gina Tricot, där du bland annat kan se ryttare som Charlotte Haid Bondegaard och Mads Hendeliowitz.
Håll tummarna för ikväll!!
Kram Karin.