Sponsors

ginatricotrepeatnilornbockasjoimage002logo-cerneratoveks  btab-bostader   boras  musiklagretcjahn  falsterboGothenburg-Horse-Show8848-logologo-alfablogo-eponea

Gina Tricot Grand Prix Dressage Masters


Succén är tillbaka och precis som tidigare i år bjuder Gina Tricot Grand Prix in 18 utvalda ryttare till tävlingarna i februari 2017.

Gina Tricot Grand Prix Dressage Masters är en unik nytänkande dressyrtävling som lockar både ryttare och publik till Borås Ridhus. Fina premier och och en internationell atmosfär tidigt på året gör det till en åtråvärd tävling för ryttarna att få starta vårsäsongen 2017 på.

De inbjudna ryttarna tävlar i tre olika ålderskategorier, Young Rider, U25 ryttare och seniorer. Sex ryttare per ålderskategori gör upp om en plats i den unika superfinalen dit de två bästa ekipagen i varje ålderskategori tar sig. De sex ekipagen rider om 25 000 kronor i första pris. Precis som vid premiären 2016 rids kvalen i så kallade FEI- program för respektive ålderskategori och i superfinalen möts ryttarna i Grand Prix Kür, dressyr till musik.

Samtalen har gått ut till de inbjudna ryttarna och ryktet om premiärårets lyckade tävling verkar ha spridit sig. Det har bara varit positiva kommentarer från ryttarna, både från de som var med första året men även från de ryttare som får sin första inbjudan.

– Det ska bli otroligt kul att återigen få arrangera Gina Tricot Grand Prix Dressage Masters i Borås säger Carl Hedin, pressansvarig för dressyren. Vi har jobbat för att utveckla dressyren och hoppas på att kunna ge både tävlande, publik och framförallt hästarna bra tävlingsdagar!

 

FÖR MER INFORMATION

Sara Johansson, sportchef & pressansvarig: sara.j@ginatricotgrandprix.com, 0709 69 63 62.
Helen Hagström, tävlingsledare: helen@ginatricotgrandprix.com, 0705 65 64 62.