Sponsors

ginatricotrepeatnilornbockasjoimage002logo-cerneratoveks  btab-bostader   boras  musiklagretcjahn  falsterboGothenburg-Horse-Show8848-logologo-alfablogo-eponea

Härlig avslutning på Gina Tricot GP

Vilken finaldag det blev! Första finalen vanns av Malin Carlbäck och Abrina. Hennes omhoppning var helt outstanding, jag är riktigt imponerad!! Shane Carey gick ut först och fick till en jättesnabb runda som vi inte trodde skulle gå att slå. Men Malin var iskall och hade högt tempo, långa galoppsprång, snäva svängar med bara framåtlägen vilket resulterade i nästan 1.5sek snabbare än Shane. Coolt.

Malin-Carlbäck-swebank-sön

Sen den stora finalen vanns ju av Helena Persson och Bonzai. Man kunde se redan i lördagens stora klass att de var i storform och skulle va med i toppen i GP. Kul att se ett så sammansvetsat ekipage.

unspecified IMG_9180

Något annat som var kul att se var Peter Eriksson. Han har ju varit borta från de stora klasserna ett bra tag men är nu tillbaka med sin hingst Al Cendo. Han hade 4 fel i första rundan och passade sen på att styla med att rida passage hela vägen ut från banan. I andra rundan var han på väg att bli klassens första nolla men hingsten blev tyvärr rädd för den stora muren som var sista hindret och ville inte hoppa över den. Men så häftigt att se Peter hur skicklig han är på att utbilda sina hästar, Al Cendo är 9 år i år och går GP i hoppning och skulle säkert kunna göra det i dressyr också!

unspecified

Själv avslutade vi helgen med att på kvällen hoppa en 1.40m med Uncle Blue som var 5a och Donique som rev sista hindret.
image1.PNG

Jag vill passa på att tacka tävlingsledningen, funktionärer, sponsorer och alla som gör Gina Tricot GP till en helt fantastisk tävling! Det är alltid lika roligt att komma till er och jag längtar redan till nästa år!

SH-Team-SH

Tack för mig // Steffi