Sponsors

ginatricotrepeatnilornbockasjoimage002logo-cerneratoveks  btab-bostader   boras  musiklagretcjahn  falsterboGothenburg-Horse-Show8848-logologo-alfablogo-eponea

Scarftutorial nummer två!

Scarf i håret, perfekt istället för diadem eller tofs, blir inga tofsränder och sitter inte och spänner som ett diadem. Först viker ni ihop det precis som jag gjorde i början på väsk-tutorialen, alltså först dubbelt och sen till en remsa. Efter det böjer man bara huvudet framåt och knyter en dubbelknut runt huvudet, lätt som en plätt. Kan hända att man får fixa luggen lite efteråt för att få det helt perfekt.

Processed with VSCOcam with c1 preset

Processed with VSCOcam with c1 preset

Processed with VSCOcam with c1 preset

Processed with VSCOcam with c1 preset

Processed with VSCOcam with c1 preset