Sponsors

ginatricotrepeatnilornbockasjoimage002logo-cerneratoveks  btab-bostader   boras  musiklagretcjahn  falsterboGothenburg-Horse-Show8848-logologo-alfablogo-eponea

Liten update från Borås

Hej!
Liten update från Borås.
Mina hästar hoppar super, både Diablo och Uncle Blue har hoppat sina första 1.45m. Ett nedslag vardera men hoppade lekande lätt, bådar gott inför framtiden!!

SH-skötare SH-tränsningSH-Team-SH

Mina hästar är alltid finast på tävling (tycker jag:). Både hästar och utrustning är alltid i skinande toppskick. Mikaela min hästskötare gör verkligen ett superjobb. Denna helg har vi även hjälp av duktiga Julia som är så snäll och ställer upp. Dreamteam!

SH-häst
SH-sadelkammareSH-glad

Det märks att det är internationellt. Hinderna är lite större på alla håll o kanter. Lite mer utmaning. Tidiga morgnar och sena kvällar. Många ryttare på framhoppning samtidigt men det flyter på bra med alla i ett varv och folk tar hänsyn till varandra och samarbetar.

SH-fram-galopp SH-fram-trav SH-framskrittning SH-skötare-2

Igår såg jag Denis Lynch’s runda i 1*, han gick ut som första start och gjorde en prickfri runda som höll hela vägen till seger. Man ska verkligen passa på att kolla när man har någon av världens bästa ryttare på plats. Häftigt att se hur fort de kan rida utan att det ens ser svårt ut. En annan ryttare som är på hugget är Anna Persson. Hon och hennes Cash Man har vunnit båda sina starter hittills under helgen. Superbra jobbat!! Skulle va kul och se om de kan hålla ihop det till en trippelseger i morgondagens final!

anna

Nu har jag precis kollat på 1.50m som var kval till GP imorgon. Den vanns av Helena Persson som gjorde en jättefin runda. Skulle inte förvåna mig om hon vinner imorgon igen.

Vi skulle gått på Gina Tricots Cocktailparty igår men vi var klara så sent i stallet så vi hann tyvärr inte. Idag ska vi gå på bankett så det blir kul!

Hörs imorgon

/Steffi