Sponsors

ginatricotrepeatnilornbockasjoimage002logo-cerneratoveks  btab-bostader   boras  musiklagretcjahn  falsterboGothenburg-Horse-Show8848-logologo-alfablogo-eponea

Gina Tricot takeover!

Hej! Stephanie Holmén här. Jag har fått äran att gästblogga under min helg på Gina Tricot Grand Prix!
Så kul att vara här igen, tävlingen med det lilla extra! Här är så fint fixat överallt, bra service och supertrevliga funktionärer bara för att nämna några plus.

Jag och min hästskötare körde hit i onsdags. Vi har med oss fem hästar, ett ganska ungt gäng då alla är födda -08. Jag skulle från början bara haft tre, men min chef Peder Fredricson har problem med sin rygg och kan tyvärr inte rida just nu. Därför fick jag förtroendet att ta med två av hans hästar också.

image1
Donique redo för att åka hemifrån.
image2
Samkörde med min syster Nicole upp hit.

När vi kom fram onsdagskväll packade vi ur lastbilen och veterinärbesiktigade Carlo och Carat som hoppar CSI1*.
Igår, torsdag, började dagen med att Mikaela gick upp och fixade stallet. Fodra, mocka, byta vatten, linda av och rulla upp lindor, ja allt som ska fixas med i morgontjästen.
Sen gick hon promenad med Carat och Carlo som skulle tävla senare på eftermiddagen. Carlo logerades även en stund i ridhuset på morgonen då han är extremt pigg när han kommer på tävling, bra att göra det på morgonen när det inte är så många som rider.
Jag passade på att rida Uncle Blue, Donique och Diablo som hoppar 3* och börjar tävla först idag fredag. Efterhand jag ridit tog Mikaela dem till besiktning. Alla hästarna kändes väldigt bra. Pigga, fräscha och glada.

Första klassen vi hoppade var 1.30m två faser. Carlo var först ut av mina och han hoppade en jättefin felfri runda. Även Carat senare hoppade också felfritt. Carat, som nu är Peders häst, red jag som 5- och 6-åring har alltid varit en favorit så det är jättekul att få låna honom över en helg igen.
image3
Carat innan start.

image4
Carlo t.v och Carat t.h.

Vi avslutade kvällen med pannkaksmiddag hemma hos familjen Sjöberg som har blivit lite av en tradition under tävlingarna i Borås. Alltid lika gott och trevligt :)

image5
Idag hoppar jag 1.35m med Carlo och Carat, 1.40m med Donique och Diablo, 1.45m med Uncle Blue. Så idag blir det fullt upp!

Nu ska jag gå och hjälpa till med att promenera hästarna så de får sträcka på benen innan det är dags för start.

Vi hörs senare!

/Steffi