Sponsors

ginatricotrepeatnilornbockasjoimage002logo-cerneratoveks  btab-bostader   boras  musiklagretcjahn  falsterboGothenburg-Horse-Show8848-logologo-alfablogo-eponea

Stort tryck på anmälan till de nationella klasserna under Gina Tricot Grand Prix.

Måndag till onsdag rids det nationella klasser i Borås Ridhus under Gina Tricot Grand Prix. Anmälan öppnade igår kväll och platserna fylldes på rekordtid. Bland de anmälda hittar vi bland annat landslagsryttaren Johan Lundh och förra årets SM- vinnare Amanda Ericsson.

Under en hel vecka i Mars fylls Borås Ridhus med hästar och ryttare, både från Sverige och från utlandet. Att kunna erbjuda både nationella och internationella klasser ger fler ryttare chansen att bli en del av den unika atmosfären under Gina Tricot Grand Prix. I början av veckan gör de nationella ryttarna upp i klasser från 110 cm upp till 130 cm. Intresset för tävlingen har varit stort och när anmälan öppnade upp på tisdagskvällen fylldes klasserna direkt.

– Det är fantastiskt att intresset för Gina Tricot Grand Prix återigen slår alla rekord. Det här slår våra vildaste förhoppningar! Extra roligt är att det är en ny grupp ryttare som får tillfälle att tävla i Borås Ridhus nästan samtidigt som det är internationella tävlingar. Nu blir Gina Tricot Grand Prix en tävling för alla kategorier hoppryttare, från internationell elit till lokala förmågor, säger Helen Hagström, tävlingsledare för Gina Tricot Grand Prix.

FÖR MER INFORMATION

Sara Johansson, sportchef & pressansvarig
sara.j@ginatricotgrandprix.com, 0709 69 63 62
Helen Hagström, tävlingsledare
helen.hagstrom@nilorn.com, 0703 76 64 44