Sponsors

ginatricotrepeatnilornbockasjoimage002logo-cerneratoveks  btab-bostader   boras  musiklagretcjahn  falsterboGothenburg-Horse-Show8848-logologo-alfablogo-eponea

Personal favourites

Jag har smygkikat på årets kollektion, faktum är att jag både klämt och känt på den. Många snygga favoriter från förr men dessutom en hel del riktigt fina nykomlingar. En personlig favorit är mjukisdressen som är så skön att man bara vill bo i den. Ridbyxorna är riktigt sköna och perfekt med den mjuka helskoningen. Skjortan är ett måste när man vill se lite mer dressad ut och kombineras bäst med någon av de stickade tröjorna. Jackorna är ju både vår/höst och sommar-favoriter och fungerar dessutom bra under den tjocka jackan på vintern. Hood tröjorna i pilé är så sköna och jag älskar att ha dem både i stallet och hemma i soffan. Mössa är ett måste på vintern och pannband är perfekt när man som jag har långt hår och gillar att ha det i en hög hästsvans. Pikéer är ett måste i alla ryttares garderober och lite nya färger slår aldrig fel.

Hmm… Känns som att jag borde sitta bänkad framför webshoppen när kollektionen släpps eller ta mig ut till Gina Tricot i knalleland imorgon förmiddag!

Vilka är era favoriter?

Grand-Prix-4-724x1024 Grand-Prix-5-765x1024 Grand-Prix-7-762x1024

/Jennifer