Sponsors

ginatricotrepeatnilornbockasjoimage002logo-cerneratoveks  btab-bostader   boras  musiklagretcjahn  falsterboGothenburg-Horse-Show8848-logologo-alfablogo-eponea

Borås Grand Prix är i år miljömärkt event!

I år har Borås Grand Prix glädjen att meddela att vi blivit godkända som miljömärkt event.

Syftet med att miljömärka Borås Grand Prix är att hushålla med resurser och därigenom minska eventets miljöpåverkan. Via märkningen får man inspiration, vägledning och verktyg att genomföra eventet på ett mer hållbart sätt. Miljömärkt Event Via Håll Sverige Rent är en väl beprövad miljömärkning som ger oss som arrangör struktur i vårt miljöarbete.

Miljömärkt Event fokuserar på handling och konkreta åtgärder och utöver att göra miljön en tjänst hoppas vi som arrangör skicka positiva signaler och inspirera både besökare, deltagare, volontärer och sponsorer.

Hur fungerar det?

För att arrangemanget ska bli godkänt som ett Miljömärkt Event behöver ett antal kriterier uppfyllas. Det kan handla om inköp av varor, användning av miljömärkta produkter, servering av ekologisk mat och källsortering.

Kontakta mig gärna om du har frågor eller funderingar.

Önskar er alla ett gott och hållbart nytt år!

Jenny Larsson, Miljöansvarig

jenny@purpoze.se, 0725 885950

Miljömärkt event