Sponsors

ginatricotrepeatnilornbockasjoimage002logo-cerneratoveks  btab-bostader   boras  musiklagretcjahn  falsterboGothenburg-Horse-Show8848-logologo-alfablogo-eponea

Helgens fantastiska Show!

Igår bjöds det på en spektakulär show som verkligen riktade sig till hela familjen! Det bjöds på en hel del skratt och många många fina nummer. Förra årets showansvarig Viktoria Carlerbäck invigde showen med lite fälttävlans inspirerad hoppning. Vi fick B.la. se ryttare från Grand Prixen tävla på våra ridskolehästar. Det var dans och uppträdande med western-häst. Vi fick höra på sång se många fina hästar och dessutom fick vi se roliga sketcher från våra två konferencierer, Carl Hedin och Dennis Rybell.

Se showen här

Show1Viktoria Carlerbäck inviger Showen Show2Ryttare som är med och tävlar här under meetinget fick tävla på våra Ridskolehästar. Det var Satu Liukkonen, Sebastian Numminen, Setphanie Holmén, Nicole Holmén och Jens Fredricsson. De fick tävla i säckhoppning om vem som först fick välja häst.

Show3Vår tävlingledare Helen Hagström hjälpte till att visa upp ridskolehästen Thalita.

Show4 Jens fick välja häst först och valde det busgia och glada stoet Talitha  Show5Sebastian Numminen körde hårt och ville vinna resechecken på 10 000kr som sponsrades av aki-travel. Show6Show7Vinnare Nicole Holmén glad inte bara för resechecken utan även för att hon slog syrran, Dennis klappar stolt vår fina ridskole häst. Show9Hannell dressage med sina fina hästarShow10Peter Ljungmark på sin otroliga WesternhästShow11Show8Björ Söderkvist på sin vita sagohäst och Amina Madeno som även sjungt under SM prisutdelningarna.Show12Våra otroligt ambitiösa Showansvariga, Carl och Dennis!