Sponsors

ginatricotrepeatnilornbockasjoimage002logo-cerneratoveks  btab-bostader   boras  musiklagretcjahn  falsterboGothenburg-Horse-Show8848-logologo-alfablogo-eponea

Bilder från Ginatricot Grand Prix Finalen

Stort Grattis till Lisen som tog hem segern för andra året i rad tillsammans med Ulricehamns-födda hästen Matrix som hon hade med till OS i London i somras. Året förr förra året kom Lisen på en andra plats och hon berättar att hon och Matrix trivs väldigt bra tillsammans. Faktum är att första gågen Lisen såg Matrix var här i Borås tillsammans med Maria Ingvarsson, då hoppade han mycket bra säger Lisen. Matrix uppfödare var också på plats igår och jag kan lova att han är mycket stolt!

På gårdagens presskonferens pratades det lite om vad Lisen skulle göra med de 250 000kr som hon precis hoppat hem. Hon berättade att hon och Peder hade pratat om att anställa en stallchef och att det kanske skulle kunna bli möjligt nu. Allt handlar om att höja kvalitén på det man gör och det andra ryttarna, Ronye Zetterman som tog hem andra placeringen och Douglas Lindelöw som tog hem tredje placeringen instämmer. De berättade att de pengar de vinner går till en sportslig satsning, det gör att man kan träna mer och har råd att åka utomlands och tävla. Dock är det mycket svårt att komma in på de utländska tävlingarna och det krävs oftast inbjudningar. Därför är ryttarna extra glada att det finns tävlingar här i Sverige med dessa klasser, prissummor och som håller en så hög nivå som vår Grand Prix tävling här i Borås. Royne instämmer och säger att det inte går att hålla på en häst för flera miljoner om man inte kan tävla den och säga att den drar in ungefär x mycket på ett år, de måste leverera, annars tappar de i värde.

Lisen berättade också att och Peder och barnen bor en natt till i Borås och tänkte fira med en lugnt kväll, de hade pratat om att kanske gå på bio och se Django, den nya Quentin Tarantino filmen. I morse flög de dessutom på skidsemester med barnen och skulle vara borta i fem dagar.

 
lisen Page 3lisen Page 1
lisen Page 2