Sponsors

ginatricotrepeatnilornbockasjoimage002logo-cerneratoveks  btab-bostader   boras  musiklagretcjahn  falsterboGothenburg-Horse-Show8848-logologo-alfablogo-eponea

Intervju med Isak Danielson

Godbiten Isak som är här hos oss idag för att uppträda med fin sång ställde även upp på en intervju, det tackar vi för! För er som är nyfikna så sjöng han låtarna Silhouette av Avicii och Feeling good av Michael Buble. Isak berättade för oss med ett stort leende att han inte var särskilt nervös inför kvällens uppträdande utan snarare kände sig lugn. De hade testat ljudet en stund innan showen och allt kändes bra.

Vi frågade Isak lite om hur det är med honom och ridningen. Hans syster är här och tävlar men Isak själv är inte så jätte insatt i ridningen och hästsport, han var med sin syster mycket när de var yngre men nästan inte alls nu. Han har självklart suttit på en häst och ridit lite grann men han håller sig till musiken och sjungandet. Vi bad Isak nämna några kända ryttare och först namnet som poppade upp var Malin Baryard(som för övrigt är hos oss och tävlar i helgen). Malin hade han bra koll på, hon var en av hans systers idoler så han tyckte det var jätte skoj att träffa henne när de var i globen och sjöng på ett annat event. Han visste även vem Roffe var men kunde inte med säkerhet nämna några andra kända ryttare.

Vi pratade lite om vad som ändrats i hans liv nu så här efter X-factor. Den största förändringen är att han blir igenkänd ute på stan. Hemma är det ju inte alls någon skillnad och i skolan har det mesta lagt sig. De yngre barnen som velat ha hans autograf har fått det så nu är det är ganska lugnt.  Annars är det mest uppståndelser när han är ute på event och sjunger, som nu t.ex. Hittills har det varit lugnt säger han(vi intervjuade Isak innan showen), men vi får väl se hur det blir sen. Imorgon ska han sjunga med Awa i Knalleland och på sådana event där det finns gott  om tid för autografer efter åt brukar det bli ganska kaosartat säger Isak och skrattar.

Isak berättade lite konstiga och lustiga saker som skett nu efter X-factor. T.ex. när de var i Miami i somras så blev han igen känd av ett gäng svenskar. Det var jätte lustigt säger han, man märkte verkligen vilka som var svenskar, de tittade lite extra.  När vi gick på Miami beach så kom det några tjejer springande efter mig och ville ha min autograf det var jätteroligt, det trodde jag aldrig. Men det konstigaste var ändå när det kom några från Skåne och knackade på min dörr hemma i Göteborg, dom gav mig en bok som dom gjort sen gick dom. Jag blev jätte förvånad. Boken var jätte fin dom hade klippt ihop tidningsartiklar om mig, klippt in bilder, citat och skrivit massa fina saker om mig. Det gjorde mig jätteglad men oj vad paff jag blev!

 

English: Today we interviewed swedish pop-idol Isak Danielson. He told us a few funny things about being recognized after he participated in Swedens X-factor. For example he was recognized by a group of Swedes when they were on holiday in Miami, that was allot of fun.  He says, It also came some fans to my house from Skåne to me in Gothenburg that felt a little odd, they came, gave me book that they made all by them selves and then they left. It was of course great fun as well. They were actually were sweet and took articles, pictures of me and then rote nice things about me in the book, so sweet.

bild