Sponsors

ginatricotrepeatnilornbockasjoimage002logo-cerneratoveks  btab-bostader   boras  musiklagretcjahn  falsterboGothenburg-Horse-Show8848-logologo-alfablogo-eponea

Vill du vara funktionär?

Vill du vara funktionär på Gina Tricot Borås Grand Prix 2013

 

Anmäl anmäl anmäl!!! Det är 5 veckor kvar till tävlingsstart och vi är minsann inte få som är förväntansfulla! Det är knappt en vecka kvar tills anmälan som funktionär går ut, närmare bestämt är det den 24/1 som är sista anmälningsdag.

Att vara funktionär betyder ansvar, engagemang, omtanke och ett fantastiskt tillfälle att få vara med att göra en av Sveriges största hästtävlingar till en av Sveriges bästa hästtävlingar! Vi är och blir ett mycket sammansvetsat gäng så vill du också vara med så är du hjärtligt välkommen med din anmälan.

För att vara funktionär måste du vara minst 15 år (eller fylla det 2013) . Ett pass omfattar 4-6 tim beroende på var du jobbar. De som ställer upp flest dagar prioriteras i urvalet. Anmälan kan du göra här formulär nedan.

Som funktionär får du:

  • Tillträde till tävlingsområdet och läktaren (dock ej under showen)
  • Funktionärskläder
  • Mat de tider du jobbar 
  • (f.m = frukost & lunch, e.m = lunch & mellanmål)

För mer info och för att anmäla kika in på hemsidan!

Och för er som redan är anmälda så kommer tider och mer info inom 2 veckor. 

besserwissere